Supportersvereniging
Supportersverenigingcontact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eddie van Olst
Voorzitter
 
Willemien de Heer-Jans
Secretaris/Penningmeester
 06-15571413
Jan van Erven
Lid SV
 
Patrick Schoeber
Lid SV
 
Egbert NagelhoutLid SV 
Talitha van HoorenLid SV 
 
Lid worden van de SupportersVereniging van OWIOS? Vul hier het inschrijfformulier in.
 
 
De supportersvereniging ondersteunt OWIOS financieel en moreel. De activiteiten die de vereniging zoals organiseert zijn de poortverloting en het ‘Rad van Fortuin’ tijdens de thuiswedstrijden van het 1e elftal. Bij de uitwedstrijden wordt er een verloting in de kantine gehouden. 
Als er niet wordt gevoetbald, kan men zaterdagsmiddags altijd terecht in de kantine. Vaak wordt er dan een klaverjastoernooi gehouden of kan men gezellig een drankje nuttigen en een praatje maken.
Tevens is de supportersvereniging present op de jaarlijkse Schapenmarkt waar door middel van allerlei actie de voetbalvereniging en de supportersvereniging wordt gepromoot. In het najaar staat er altijd een grote bazaar op het programma, en ook wordt er jaarlijks het kerstklaverjassen gehouden. Daarnaast beheert en verkoopt de supportersvereniging een mooie collectie fanartikelen. Alle leden en sponsors worden bedankt voor hun bijdrage, zodat de supportersvereniging door middel van al haar activiteiten bij kan dragen aan een gezonde voetbalvereniging OWIOS. Voor een bedrag van € 12,00 per jaar bent u al lid en steunt u ons en dus OWIOS.
 
Promotieartikelen

alt

Voor eventuele vragen of bestellingen kan contact opgenomen worden met Willemien de Heer-Jans, email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 autosjaal€6.50
 altkinder t-shirt€10.00
 altspeelkaarten€2.00
 altbadstof polsbandje€2.00
 altaansteker/flesopener€1.00
 altbalpen€1.00
 altmuismat€5.00
 altsleutelhanger€4.00
 altmuts€8.00
 altsjaal€10.00
 altpapaplu€12.00
 altmini-dress€10.00
 altt-shirt (senior) groen€15.00
 altpet€8.00
 altmok€3.00
 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd