Hutspottoernooi
Aan elk seizoen komt een eind. Bij OWIOS wordt hiervoor een familie georganiseerd met tal van activiteiten. Aan het eind van de dag vindt er de jaarlijkse feestavond plaats. Dit seizoen zal de familiedag plaats vinden op zaterdag 10 juni 2017. De samenhorigheid van deze dag staat hoog in het vaandel. 
 
Alle senioren en vrouwen aangevuld met de A-junioren spelen een hutspottoernooi. Daarbij wordt door middel van loting de teams ingedeeld. Op deze manier worden alle spelers door elkaar gemixed. Eerst worden er poulewedstrijden gespeeld en de tweede ronde zal bestaan uit een knock-out fase. Uiteindelijk zal in de finale worden bepaald welk hutspotteam de winnaar wordt.
 
Voor de jeugteams wordt er tevens een hutspottoernooi georganiseerd in de diverste leeftijdsgreopen.. De teams zullen ook door elkaar worden gemengd om vervolgens een toernooi te spelen. Tevens zal er de gehele dag een springkussen aanwezig zijn voor de kinderen en zal er worden gesminkt. Daarnaast zijn er nog tal van activiteiten.  
 
‘s Avonds vindt er een feestavond plaats ter afsluiting van het seizoen, compleet met DJ en diverse optredens. Tevens wordt er op deze avond afscheid genomen van spelers die stoppen bij OWIOS 1 en worden de spelers en talent van het jaar bekend gemaakt! Kortom een dag die je niet mag missen. Noteer daarom 13 juni alvast in uw agenda!
 

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd