Willem van de Kamp-toernooi
 
Het Willem van de Kamp-toernooi telt een rijke historie. Het toernooi zal dit seizoen al voor de 33e keer gehouden worden en wel op zaterdag 10 juni 2023. Het toernooi is vernoemd naar Willem van de Kamp. Dhr. Van de Kamp heeft zich decennia lang ingespannen als vrijwilliger bij OWIOS, waaronder bijna 40 jaar als penningmeester. Dhr. Van de Kamp is door deze werkzaamheden benoemd als ere-lid van OWIOS en Ridder in de orde van Oranje Nassau. Hij overleed in maart 2017.

Het toernooi is niet meer voor alle standaardjeugdelftallen, maar dit jaar voor het eerst voor alle jeugdteams van de JO8 t/m JO15 jeugd. Daar het steeds lastiger werd om complete verenigingen met al hun standaard elftallen te laten meedoen aan het toernooi, is er besloten om het vanaf dit jaar open te stellen voor alle jeugdteams. De deelnemende teams zullen naar klasse-sterkte worden ingedeeld. Er zal een ochtend- en een middagprogramma worden samengesteld. In de ochtend spelen de jongste groepen en in de middag de oudere jeugdgroepen (vermoedelijk vanaf de JO12, afhankelijk van de aanmeldingen).

Voor meer informatie over het toernooi of als u mee wilt doen met uw vereniging mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd