Willem van de Kamp-toernooi
Het Willem van de Kamp-toernooi telt een rijke historie. Het toernooi zal dit seizoen al voor de 32e keer gehouden worden en wel op zaterdag 18 juni 2022. Het toernooi is vernoemd naar Willem van de Kamp. Dhr. Van de Kamp heeft zich decennia lang ingespannen als vrijwilliger bij OWIOS, waaronder bijna 40 jaar als penningmeester. Dhr. Van de Kamp is door deze werkzaamheden benoemd als ere-lid van OWIOS en Ridder in de orde van Oranje Nassau. Hij overleed in maart 2017. 
 
Het toernooi is voor alle standaardjeugdelftallen, van de JO8 t/m JO19 jeugd. Het is de bedoeling dat complete verenigingen meedoen aan het toernooi met al hun standaard elftallen. Tevens is de opzet dat er per categorie 6 ploegen meedoen en er 5 wedstrijden gespeeld worden al is dat niet verplicht. Er wordt niet alleen gestreden voor poule winst maar ook voor de verenigingsbeker. Bij de verenigingsbeker worden alle behaalde punten van de verenigingen bij elkaar opgeteld. De vereniging met de meeste totaalpunten wint vervolgens het Willem van de Kamp-toernooi.
 
Voor meer informatie over het toernooi of als u mee wilt doen met uw vereniging mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd