Nieuws

OWIOS heeft vandaag een vijandig bod uitgebracht op scorebordmanager Bert Blom van SV ’t Harde. Bert Blom heeft een cruciale rol gespeeld in de recente successen van SV ’t Harde.

OWIOS is vastberaden om verdere stappen vooruit te zetten in haar ambities en heeft daarom haar oog laten vallen op Bert Blom. Het bestuur van OWIOS was op de hoogte van de speciale clausule in het contract van Bert met SV 't Harde en maakt graag gebruik van deze mogelijkheid. Bert heeft een essentiële rol gespeeld in de opmars en professionalisering van de tussenstanden van SV 't Harde. Zijn zorgvuldige bijdrage zorgde ervoor dat het scorebord altijd up-to-date was tijdens de wedstrijden, waardoor spelers zich volledig konden concentreren op het spel. Onder leiding van Bert Blom is het scorebord zelfs gedigitaliseerd, wat dit seizoen een extra dimensie aan de wedstrijdbeleving toevoegde.
Het bestuur van SV 't Harde werd verrast door het onverwachte bod van OWIOS. Hoewel het bestuur de details van het contract van Bert kent, staat het voor een juridische uitdaging en zal het bestuur het aanbod zorgvuldig overwegen. Juridisch gezien heeft het bestuur van SV 't Harde echter weinig mogelijkheden om het bod te weerstaan.

OWIOS ziet in Bert Blom een waardevolle aanwinst voor haar team en is ervan overtuigd dat zijn ervaring en toewijding een positieve bijdrage zullen leveren aan de verdere ontwikkeling van de club. Bert krijgt hiermee de kans om zijn talenten op een nieuwe plek in te zetten waar hij nog steeds de Groenen kan blijven aanmoedigen.

OWIOS kijkt uit naar een constructieve afronding van de onderhandelingen met zowel SV ’t Harde als Bert Blom en hoopt Bert binnenkort te verwelkomen als een waardevol lid van de OWIOS-familie.

 

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd