Nieuws

OWIOS begint goed goed aan de wedstrijd en Iwan Eleveld geeft in de eerste minuten een prima voorzet en deze wordt keurig binnengekopt door Hendrik Uitslag. De grensrechter vlagt echter onbegrijpelijk voor buitenspel en de scheidsrechter loopt richting de grensrechter en keurt de goal af. OWIOS laat zich door deze tegenslag niet uit de wedstrijd halen en speelt leuk voetbal en zet goed druk. Na 15 minuten de eerste kans voor AVW. Vanuit een cornerbal wordt er over gekopt. Aan de andere kant is het Erik van Hagen en hij schiet in de 24ste minuut knetterhard op de kruising. De dik verdiende 0-1 wordt na 26 minuten binnen geschoten door Iwan Eleveld. Vlak voor rust had AVW ’66 nog enkele mogelijkheden. Eerst was er een gevaarlijke vrijetrap van AVW ‘66, maar keeper Herold Ponstein reageert adequaat. Daarna komt OWIOS nog een keer goed weg, en is het Arjan Boon die op het laatste moment wegwerkt.


Aanvoerder Bennie Veldhoen kwam in de 2e helft niet meer terug op het veld en hij werd vervangen door Florian Jonker. In de 52ste minuut een beste kans voor AVW ‘66 maar deze wordt overgeschoten. Vlak daarna is het wederom Erik van Hagen met een fantastisch afstandsschot. De keeper van AVW ’66 laat los en daarna is het Florian Jonker die inschiet maar de keeper redt weer.
Na een uur spelen had OWIOS op 0-2 moeten komen. Een prachtige actie van Iwan Eleveld op de linkerflank en Florian Jonker schiet tot twee keer toe te zwak in. Even later is het wederom Erik van Haagen met een schot op doel, maar wederom levert het geen doelpunt op. Een kwartier voor tijd valt dan toch de verlossende 2-0. Het is opnieuw Iwan Eleveld die schitterend scoort. Tien minuten voor tijd komt OWIOS goed weg. Ponstein laat een bal los, maar op miraculeuze wijze beland de bal niet tegen het net. Aan het eind van de wedstrijd zakt OWIOS in. AVW ‘66 probeert het maar wordt niet echt gevaarlijk en heeft de moed opgegeven. OWIOS krijgt nog enkele mogelijkheden onder andere met de goed spelende Hendrik Uitslag, maar hij weet niet te scoren. Al met al een dik verdiende overwinning voor de groenwitten. Ze speelden uitgekookt knokten voor elke meter.

 

Volgende week zaterdag speelt OWIOS haar eerste thuiswedstrijd tegen Lunteren. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd