Nieuws
Afgelopen week is Anytime Fitness Elburg nieuwe sponsor bij OWIOS geworden. Op de nieuwe locatie aan de Westerlengte 2 in Elburg werd het driejarig sponsorcontract ondertekend door Sander en Jeffrey van Anytime en door Arno Klein, commissielid sponsorzaken. Als blijk van dank en waardering werd door OWIOS aan de heren een fraai bloemstuk aangeboden.
Anytime Fitness Elburg is vanaf eind september 2019 aan de Westerlengte 2 (boven de Gamma) gevestigd en heeft wereldwijd ruim 4500 filialen met zo'n 3 miljoen leden. Anytime Fitness Elburg wordt echter heel bijzonder, want de ondernemers Sander Raven en Jeffrey Staring hebben hun krachten gebundeld om klanten het beste te bieden op gebied van sport en voeding.
Een pluspunt is de individuele kleedkamers met eigen douche. Dit maakt het laagdrempelig. Een fijne atmosfeer en respect voor je privacy zijn kenmerkend voor de gouden formule van Anytime Fitness. Ook de openingstijden zijn uniek. De faciliteiten zijn namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week te gebruiken. ''Ook als het team van Anytime Fitness niet aanwezig is kunnen leden met behulp van een sleutel het pand in om te sporten. Overigens kan je met die sleutel zelfs in elk filiaal ter wereld terecht.''
 
In Elburg staat een dijk van een team klaar om klanten te adviseren over sport en voeding. ''Als je bij ons binnenkomt laten we je kennismaken met alles van Anytime Fitness kan bieden'', aldus Jeffrey en Sander. ''In de eerste weken plannen we meerdere contactmomenten en met onze handige app kan je eenvoudig de voortgang bijhouden. Zo borgen we een goede start en blijven je doelen binnen handbereik.''  Sander is onder meer opgeleid als (sport)voedingsdeskundige en orthomoleculair voedingsadviseur. ''We gebruiken de formule van Anytime Fitness en voegen daar onze eigen kennis, kunde én kracht aan toe,'' zegt Jeffrey. ''De perfecte combinatie voor een gezondere levensstijl!'. Dus kom ook gezellig sporten! Sporten hou je langer vol op een plek waar jij je thuis voelt. Dus kom langs, proef de sfeer en maak kennis met het team!  Of meld je aan op www.elburg-fitness.nl
 
Inmiddels hangt er al een mooi 6 meter reclamebord op het hoofdveld van het sportpark Bovenmolen. Arno Klein was zeer ingenomen met deze steun en bedankte de nieuwe sponsor heel hartelijk. 
 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd