Nieuws
Afgelopen week is Allround Zonwering uit Elburg nieuwe sponsor bij OWIOS geworden. Op de nieuwe bedrijfslocatie op de Broeklanden werd het driejarig sponsorcontract ondertekend door Cor van Huigenbos en door Arno Klein, commissielid sponsorzaken. Als blijk van dank en waardering werd door OWIOS een fraai bloemstuk aangeboden.
 
Allround Zonwering is een fabrikant van zonwering en rolluiken, waarbij alle innovatie van producten is afgestemd op de (wisselende) weersomstandigheden in Nederland. Allround producten zijn verkrijgbaar bij zorgvuldig geselecteerde dealers in Nederland en Duitsland. Een product van Allround Zonwering is te herkennen aan het Allround-embleem.
 
Nadat men op 1 februari 2019 een schitterend bedrijfspand met een indrukwekkende showroom en een tot in detail doordachte productiehal aan de Moerasstraat 5 in Elburg had geopend, is men al binnen een jaar begonnen met uitbreiden en aan de overkant van het huidige pand wordt wederom een nieuw bedrijfspand gebouwd. “Hiermee hebben wij dan het hele fabricageproces in huis en kunnen wij snel leveren”, aldus Cor van Huigenbos. Interesse? Neem voor productinformatie en leveringsmogelijkheden contact op met een van onze specialisten of een Allround-dealer bij u in de buurt. Of kijk op www.allroundzonwering.nl
 
Inmiddels hangt er al een mooi 6 meter reclamebord op het hoofdveld van het sportpark Bovenmolen. Arno Klein was zeer ingenomen met deze steun en bedankte de nieuwe sponsor heel hartelijk. 
 
 
 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd