Nieuws

Welke enthousiaste spelers gaan vanaf 2019 onze jeugdraad vormen? Wil je graag meedenken over zaken die de jeugd van OWIOS aangaan, neem dan zitting in de nieuw te installeren jeugdraad van OWIOS. Op deze manier beslis je mee over de toekomst van OWIOS. Tot nu toe hebben volwassenen altijd over jullie beslist. Terwijl jullie juist ook iets te zeggen hebben. Ben jij jeugdspeler bij OWIOS meld je dan nu aan.

 

Jeugdraad

Voor de jeugdraad zijn we op zoek naar 5 jeugdleden. Samen met de voorzitter Elias Mendel uit de JO19-1 zullen jullie de jeugdraad vormen. Deze jeugdraad zal een afspiegeling zijn van onze jeugdafdeling, van zowel jongens en meisjes als pupillen en junioren. De jeugdraad zal drie keer per jaar om de tafel zitten met het bestuur om te bespreken wat jullie leuk of goed vinden of juist stom vinden bij OWIOS. Ook kunnen jullie zelf dingen aangeven om te bespreken. Dit moet waardevolle informatie opleveren voor OWIOS om erachter te komen wat jullie precies leuk vinden aan voetballen bij OWIOS en wat juist niet. Door jullie frisse en onbevangen blik komen jullie waarschijnlijk tot verrassende en eenvoudige oplossingen.

 

Solliciteren

Jeugdleden vanuit alle leeftijdscategorieën van OWIOS kunnen solliciteren naar een plek in de jeugdraad. Sollicitaties, op wat voor manier ook, moeten voor woensdag 12 december 2018 binnen zijn. De leukste, meest enthousiaste en grappigste sollicitaties worden uitgenodigd voor een gesprek en de vijf jongeren die de beste indruk achterlaten zullen plaatsnemen naast Elias Mendel in de jeugdraad. Ben je nog jong en kun je dit nog niet lezen, dan roepen we de papa’s en mama’s op om dit voor te lezen en uit te leggen. Mochten jullie nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Elias Mendel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 06 – 15 48 01 79 of met Jolanda Sellis via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bellen naar 06 - 36 10 16 30.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd