Nieuws

Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar één of twee wasdames of -heren. Van de huidige vier wasdames hebben er twee aangegeven aan het eind van dit seizoen te stoppen met wassen. Marieke en Diana hebben aangegeven om door te gaan. We zijn in ieder geval dus op zoek naar één persoon of twee personen zodat het werk meer verspreid kan worden.

Het wassen gebeurt bij OWIOS op sportpark Bovenmolen in het welbekende washok. De werkzaamheden bestaan uit het wekelijks wassen van de wedstrijdtenues van alle elftallen van OWIOS. Daarnaast zullen er af en toe ook hesjes, trainingspakken en dergelijke uitgewassen worden. Het merendeel van de wedstrijden vindt plaats op zaterdag. De huidige groep wasdames werkt met een rooster waarbij er bij toerbeurt één iemand aan de beurt is op zaterdag (een aantal keren op die dag dus de was aanzetten) om alvast te beginnen met wassen (dus 1x per drie of vier weken ben je aan beurt). Vervolgens wordt de was op maandag en/of dinsdag afgerond (in twee tallen, ook volgens een roulatie schema). Dit alles is in onderling overleg flexibel in te delen. Het voetbalseizoen duurt ongeveer 10 maanden.
De werkzaamheden leveren een passende vergoeding op.

Neem voor interesse of meer informatie contact op met Leonard Visscher op het telefoonnummer 06 – 44932347 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd