Nieuws

Kees en Dick Nagelhout (46) worden met ingang van het nieuwe seizoen trainers van OWIOS 2. Kees wordt hoofdtrainer en hij zal geassisteerd worden door zijn tweelingbroer Dick. Beiden vervolgen bij OWIOS hun trainerscarrière bij de tweede selectie. Tevens zal ook Kobus van Heemskerk toegevoegd worden aan de staf van OWIOS 2 als leider.

Van beide kanten is de ambitie uitgesproken voor een langere samenwerking. De Nagelhoutjes volgen daarmee Henk Winters op, die afgelopen seizoen weer is ingestapt. Op dit moment staat OWIOS 2 bovenaan in de reserve 2e klasse.

De gebroeders Nagelhout zijn jongens van de club. Beiden hebben jarenlang in OWIOS 1 gespeeld. Kees is al jarenlang bezig om zijn kennis over te dragen aan de OWIOS jeugd. Daarnaast is Kees twee jaar assistent-trainer geweest bij OWIOS 1 en in die tijd heeft hij ook zijn VC 3 diploma (TC II) behaald. Afgelopen jaar had Kees samen met broer Dick OWIOS JO19-1 onder zijn hoede.

We wensen Kees, Dick, Kobus met de spelers en overige staf van OWIOS 2 heel veel plezier toe en een succesvolle samenwerking.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd