Nieuws

Hierbij even een update van de bouwcommissie met betrekking tot het nieuwe clubgebouw en herinrichting van het Sportpark.

Direct nadat de gemeenteraad in december definitief had ingestemd met de plannen zijn we aan de slag gegaan met de architect voor het ontwerp van het clubgebouw. De architect is Plan Architecten uit Doetinchem. Zij hebben onder ander het nieuwe clubgebouw van DZC'68 en Nunspeet (nog niet gebouwd) ontworpen. Alvast een tipje van die sluier.... in die stijl is ons huidige ontwerp ook ongeveer ontworpen.

In de kerstvakantie is het eerste ontwerp besproken in de bouwcommissie. Daarin is ook de geleverde input meegenomen die in december op het bord in de kantine zijn aangedragen. Ondertussen zijn we ongeveer zeven versies, en veel overleggen verder. Met name de indeling van de bovenverdieping en ingang vergde de nodige tijd. Ondertussen denken we hiermee de meeste optimale ruimte indeling te hebben gevonden. Deze versie is ook al besproken met de eerste commissies. Op dit moment laten we het eerste ontwerp financieel afprijzen om te zien of hetgeen we bedacht hebben ook financieel haalbaar is.

Als het financieel haalbaar is gaan kunnen we verder met het proces en kunnen we ook een informatieavond houden voor de leden waarin we jullie meenemen in het ontwerp en kan er eventueel nog input geleverd worden. Hiervoor komt nog een uitnodiging, hou de site dus in de gaten.
Ondertussen zijn er ook al andere werkzaamheden aan de gang of in voorbereiding zoals bijvoorbeeld de aanvragen voor de nuts, onderzoek sonderingen, sloop tribune, etc.

De Bouwcommissie

 

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd