Nieuws

Na dagenlange onderhandelingen heeft Bert Blom vanavond besloten om de overgang naar OWIOS af te laten ketsen, ondanks een succesvolle middag in de bediening van het scorebord op sportpark Bovenmolen. De langverwachte overstap van Bert Blom naar OWIOS zal niet plaatsvinden.

Na uitvoerige gesprekken met de juridische adviseurs van zowel OWIOS als SV 't Harde lag er een veelbelovend contract op tafel. Gedurende de onderhandelingen bleek dat Bert Blom zeer geliefd was bij zowel SV 't Harde als OWIOS. Ondanks de inspanningen van SV 't Harde om Blom te behouden, was OWIOS vastberaden om de volgende stap te zetten in het verwezenlijken van haar ambities. OWIOS was bekend met de kleine lettertjes in het huidige contract.

Met een duidelijke verklaring maakte Bert Blom vanavond een einde aan de onderhandelingen. Zijn hart mag dan groen-wit zijn, maar wel in de kleuren van SV 't Harde. Ondanks een aantrekkelijk contract bleek clubliefde onbetaalbaar, en zijn toewijding lag al bij SV 't Harde. Desondanks behoudt OWIOS een speciale plek in het hart van Bert, en met grote belangstelling zullen beide partijen elkaar blijven volgen. OWIOS wenst Bert een succesvolle verdere carrière bij SV ’t Harde.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd