Nieuws

Het doet ons een genoegen te kunnen melden dat de presentatiegids van de voetbalvereniging OWIOS in de prijzen is gevallen bij de verkiezing van de Gulden Gids Award 2023 -2024. Onze gids is beloond met een 3e prijs!! Ieder jaar organiseert de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) de verkiezing voor de mooiste presentatiegids in het amateurvoetbal.

Jurycommentaar:
Alweer een prachtige gids van een club van de Noord-Veluwe. Het Oldebroekse OWIOS presenteert een magazine dat opvalt door een prettige vormgeving. Mooie foto’s en de groen-witte clubkleuren komen niet te dominant maar wel duidelijk naar voren. Maar het is vooral de inhoud die het hem doet rond het thema “dromen”. Je kunt als speler of speelster je individuele dromen hebben van succes op net veld. Dat die dromen wel eens bedrog kunnen zijn vertelt het verhaal van OWIOS 6, de prestatiecurve liep omlaag maar geen nood, de gezelligheidscurve liep navenant omhoog. Als club droomt men van een knallend eeuwfeest in 2025 als het even kan in een nieuw onderkomen. Droomt men van voldoende vrijwilligers voor de vele taken die er zijn. De nieuwe trainer heeft goede hoop op een succesvolle tijd bij OWIOS. Er is de droom om nog meer meiden te laten voetballen. Kortom vele leuke geschreven artikelen die getuigen van een positieve kijk op de toekomst. Deze inspirerende gids, die een inkijk geeft in alle geledingen van de club, is goed voor de derde plaats.

Natuurlijk feliciteren wij Olympia'28 met hun 1e plaats en AGOVV met hun 2e plaats! Het volledige juryverslag is te lezen op: https://www.bav-voetbal.nl/publicaties/olympia-28-uit-hasselt-is-winnaar-van-gulden-gids-awards

 

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd