Nieuws

Zaterdag speelt OWIOS een thuiswedstrijd voor haar derde bekerwedstrijd tegen VSW uit Windesheim. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer A. van Zijl.

De laatste bekerwedstrijd van de 1e ronde van de beker staat al weer op de planning. Na deze ronde zal ook duidelijk zijn welke vereniging doorstroomt naar de volgende ronde. OWIOS zal zelf moeten winnen, maar is dan nog afhankelijk van de uitslag tussen DSV ’61 en CSV ’28.

VSW speelt dit seizoen in de nieuwe zaterdag 5e klasse C. Door de versterkte degradatieregeling is er een nieuwe 5e klasse ontstaan. Afgelopen seizoen eindigde VSW op de 11e plaats en daarom acteert VSW komend seizoen in de 5e klasse. In de beker moet VSW nog aanpoten en zal voor zaterdag een goed resultaat willen neerzetten om met vertrouwen aan de competitie te beginnen. De eerste wedstrijden werden verloren en werd er niet gescoord. VSW verloor van DSV ’61 met 3-0 en van CSV ’28 met 6-0.

Het spelbeeld van OWIOS is nog rommelig, terwijl OWIOS wel vaak aan de goede kant van de score zit. Maar 1 keer verliezen in de beker en het wordt lastig om door te bekeren. OWIOS won de VeluweCup door alle wedstrijden te winnen, maar in de eerste wedstrijd tegen CSV ’28 ging het mis en verloor OWIOS met 3-1. In de hitte tegen DSV ’61 won OWIOS met 2-0. Afgelopen week oefende OWIOS nog tegen 2e klasser FC Horst en speelde verdienstelijk gelijk met 2-2.

OWIOS zal een goed resultaat willen neerzetten om met vertrouwen volgende week aan de competitie te beginnen. Om door te gaan in de beker is OWIOS afhankelijk van DSV ’61. Ook VSW zal echter met een goed gevoel aan de competitie willen beginnen en de huid duur willen verkopen.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd