Nieuws

Afgelopen vrijdag 8 september was de uitreiking van de nieuwe presentatiegids 2023/2024 van v.v. OWIOS en het eerste exemplaar van de 22e editie werd deze keer overhandigd aan wethouder Beerd Flier. Het centrale thema van deze gids is "Dromen" want iedere voetballer of fan droomt van een mooi doelpunt!

Deze keer is de gids weer lekker dik met 68 pagina’s en het is een compleet magazine! In de gids staat een afwisselend aanbod van onderwerpen en pakkende foto’s waarbij iedereen een goed beeld krijgt van de voetbalvereniging. Want iedereen heeft wel zijn eigen (voetbal)droom, een interview met de oudst spelend lid Egbert Boeve, een mooi verhaal van het seniorenteam OWIOS 6, de nieuwe trainer van OWIOS 1 Siemen Lindeboom stelt zich voor en de nieuwe Jeugdhoofdsponsor Trendhout komt aanbod. Ook staat er op pagina 61 een puzzel, helaas is deze niet helemaal juist want er mist nog een 8e groene letter en dat is de letter H en dit is ook de beginletter van de oplossing. Daarnaast staan er nog vele leuke andere artikelen, kortom een mooi inkijk in het reilen en zeilen van de vereniging.

De uitreiking was in de kantine van OWIOS en na een kort welkom door de voorzitter van de presentatiegidscommissie, Arno Klein, werd het eerste exemplaar overhandigd aan Beerd Flier. Na deze officiële overhandiging was het tijd om de traditionele fototaart aan te snijden. Daarna kon iedereen de nieuwe presentatiegids zelf inkijken onder het genot van een hapje en drankje. Deze week worden de gidsen thuisbezorgd aan de leden en wie er graag ook een exemplaar wil kan deze ophalen in de kantine bij het koffieapparaat.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd