Nieuws

Zaterdag speelt OWIOS in Doornspijk op sportpark De Haere haar 2e bekerwedstrijd tegen DSV ’61. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter J. Klein Ganseij. OWIOS verloor vorige week haar eerste wedstrijd in de beker, terwijl DSV ’61 won.

In deze poule van 4 ploegen zal de nummer 1 zich kwalificeren voor de knock-out fase van de beker. Het belang van deze wedstrijd is dan ook meteen helder. DSV ’61 won vorige week haar eerste wedstrijd van VSW en OWIOS verloor van CSV ’28. Op de VeluweCup jl. kwamen OWIOS en DSV ’61 elkaar nog tegen. In Oldebroek won OWIOS met 2-0 door doelpunten van Erik van Haagen en Corné Hamelink.

DSV ’61 eindigde op de VeluweCup op een 3e plaats met 1 overwinning en 2 nederlagen. DSV ’61 won ruim van Elburger SC met 6-1, maar verloor van OWIOS met 2-0 en sv ’t Harde was met 4-1 te sterk. Echter, in de eerste bekerwedstrijd tegen VSW uit Windesheim uitkomend in de 5e klasse zaterdag was DSV ’61 met 3-0 te sterk. Na een 1-0 ruststand won DSV ’61 met 3-0.

OWIOS kon de goede resultaten van de VeluweCup niet doortrekken in de beker. Met 3 overwinningen schreef OWIOS de VeluweCup wederom op haar naam. OWIOS begon matig aan de wedstrijd tegen CSV ’28, maar langzaam groeide OWIOS in de wedstrijd. Na een half uur kwam OWIOS door een kopbal van Van Koldenhoven op voorsprong. OWIOS verzuimde daarna om de 2-0 te maken en de wedstrijd op slot te gooien. Met een lange bal kwam CSV ’28 langszij en na 2x geel voor OWIOS moest OWIOS de strijd verder met 10 man. In de slotfase moest OWIOS nog tweemaal het hoofd buigen en verloor met 3-1.

Trainer Lindeboom zal de lijn van de VeluweCup zo snel mogelijk willen voortzetten en zich revancheren voor de wedstrijd van vorige week. Met een overwinning zal DSV ’61 echter al een grote stap zetten naar de volgende ronde. Op het warme sportpark De Haere zal het een spannende maar zware strijd worden.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd