Nieuws

Contour Fysiotherapie uit Oldebroek heeft onlangs de mannen van OWIOS 3 voorzien van nieuwe jassen. Als blijk van waardering ontving eigenaar Stefan Plugge een fraai bloemstuk uit handen van OWIOS 3. De heren van OWIOS 3 zijn regelmatig te vinden in de praktijk van Stefan. Ze zijn zeer blij met de deskundige hulp van het team van Contour fysiotherapie. Ook staat Contour fysiotherapie bekend om de flexibiliteit en snelheid waarmee ze de mensen helpen.

Contour Fysiotherapie
Contour Fysiotherapie is gevestigd in het hart van Oldebroek en is dan ook voor inwoners van Oldebroek dé plek voor fysiotherapie en het herstel van blessures. Bij Contour Fysiotherapie kun je terecht voor alle vormen van fysiotherapie. Van leefstijlinterventie tot ouderenzorg en van Dry Needling tot aan medical taping. Onlangs heeft Contour fysiotherapie een echoapparaat aangeschaft waardoor de mensen nog beter geholpen kunnen worden.

Heb jij last van blessures of wil je deze juist voorkomen? Dan is een bezoekje aan Contour Fysiotherapie het aanraden meer dan waard.

 

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd