Nieuws

De contouren van de technische staf voor OWIOS 1 in het nieuwe seizoen beginnen vorm te kregen. De technische staf zal onder leiding komen te staan van de nieuwe hoofdtrainer Siemen Lindeboom en hij zal daarbij worden geassisteerd door oud-speler Marcel van der Beek.

Zoals bekend zal Siemen Lindeboom de opvolger worden van Bülent Akar. Siemen Lindeboom is nu hoofdtrainer bij Elburger SC. De huidige assistenten Henk Uitslag en Edwin van Koldenhoven hebben aangegeven om na dit seizoen te stoppen als assistent-trainer. We zijn blij om te kunnen melden dat we in Marcel van der Beek een nieuwe assistent-trainer hebben gevonden. De oud-doelman van OWIOS en WHC is binnen de vereniging goed bekend en was de afgelopen jaren assistent-trainer bij WHC.

De keepers zullen komend seizoen weer onder leiding staan van keeperstrainer Bert Hoogland. Na zijn uitstap naar Hatto Heim en een sabbatical zal Bert zijn 2e seizoen ingaan. De camerabeelden zullen weer geschoten worden door Martin Wittingen en de vlag zal komend seizoen wederom gehanteerd worden door Bennie Stouwdam. Op zaterdag blijft de medische verzorging in handen van Nathan Dickhof en met de fysio Mark Polinder en leider Edwin Hoogland lopen de gesprekken nog.

Groen-witte groet,

Technische commissie

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd