Nieuws

Zaterdag speelt OWIOS een thuiswedstrijd tegen FC Horst uit Ermelo. De wedstrijd begint om 14.30 uur en scheidsrechter B. van der Veen heeft de leiding over deze wedstrijd.

De laatste fase van de competitie is aangebroken. Voor alle ploegen zijn er nog 10 finales te gaan. In de eerste finale ontmoeten twee oude bekenden elkaar en strijden OWIOS en FC Horst tegen elkaar. FC Horst staat er comfortabel voor op een 5e plaats met 20 punten. OWIOS zal nog aan de bak moeten. OWIOS staat op een 10e plaats met 13 punten. Door de versterkte degradatieregeling dienen alle ploegen zich te plaatsen bij de eerste 8 ploegen. Vorig seizoen won OWIOS nipt twee keer. Dit seizoen in de uitwedstrijd diende OWIOS haar meerdere te erkennen in FC Horst. Enigszins geflatteerd won FC Horst in de 2e helft met 4-0.

FC Horst had een fantastische start van het seizoen met de volle buit in de eerste 4 wedstrijden. Daarna pakte FC Horst minder punten door voor de winterstop 4 keer te verliezen, 1 keer gelijk en er werd gewonnen van VSCO ’61. Na de winterstop begon FC Horst met een gelijkspel, maar verloor daarna van Batavia en IJVV. In de laatste competitiewedstrijd won FC Horst met 3-1 van AGOVV.

In de wedstrijden na de winterstop lijkt OWIOS de grootste tegenstander van zichzelf. In de laatste 2 wedstrijden tegen AGOVV en DESZ speelde OWIOS twee keer gelijk met 2-2. Opvallend is dat OWIOS beide keren dat met een mannetje minder deed.  Op wilskracht was OWIOS de bovenliggende partij en sleepte er een gelijkspel uit. Het gelijkspel tegen DESZ voelde echter als 2 punten laten liggen. OWIOS was in het begin heer en meester, maar verzuimde om verder afstand te nemen. Binnen twee minuten werd de voorsprong uit handen gegeven en diende OWIOS in het restant alle zeilen bij te zetten om een gelijkspel eruit te slepen.

Een overwinning zal OWIOS de belangrijke 3 punten opleveren en aansluiting geven bij de middenmoot. Tevens zal dit een sportieve revanche zijn van de laatste wedstrijden.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd