Nieuws

Aan: Alle leden, ouders, supporters, buren en sponsoren vv OWIOS

Betreft: Herhaling informatie-avond nieuwe accommodatie


Op veler verzoek zullen we op dinsdag 31 januari as een extra (herhalings)avond houden omtrent de status van de nieuwbouw/verbouw van ons clubhuis. Dit omdat niet alle leden de eerste informatieavond op vrijdag 21 oktober 2022 konden bij wonen. De informatie-avond zal vanaf 20.00 uur plaatsvinden in het clubhuis van de voetbalvereniging OWIOS aan de Bovenheigraaf 19.

De avond zal in grote lijnen gelijk zijn aan de avond in oktober. Natuurlijk zullen we ook aanvullend de laatste updates en ontwikkelingen met jullie delen.

Ook zullen we het verdere proces van besluitvorming toelichten wat wij als bestuur voor ogen hebben. Ons idee daarbij is dat mochten wij een Extra Algemene Ledenvergadering uitschrijven voor besluitvorming over dit onderwerp dat we voorafgaande aan die ledenvergadering nogmaals een informatieavond zullen gaan houden waarin we alle in-en-outs zullen besproken.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben ingelicht en zien uit naar uw aanwezigheid en inbreng. Mocht u echter vragen hebben, neem dan gerust contact op via: 06 – 20 42 34 66; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van OWIOS

J.A.M. (Jacko) van den Bosch
Voorzitter OWIOS

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd