Nieuws

Op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van OWIOS zijn de jubilarissen gehuldigd. 15 jubilarissen werden er gehuldigd met in totaal 565 jaar lidmaatschap.
565 Jaar dat men zeer nauw betrokken was bij de voetbalvereniging OWIOS. Hoogtepunt was de huldiging van de 65-jarige jubilarissen Peter Uitslag en Henk Sneller.

Beide heren werden lid in het jaar 1957. Peter Uitslag heeft van 1963 t/m 1976 in OWIOS 1 gevoetbald. Daarna nog 8 jaar in OWIOS 2. In 1985 is Peter leider geworden bij OWIOS 1. Maar die functie bestond uit assistent-trainer, leider en keeperstrainer. In totaal heeft Peter dit 20 jaar gedaan tot 2005. Daarna heeft Peter zich nog bij de jeugd nog vele jaren ingezet als trainer en had hij zitting in de Technische Commissie.

Henk Sneller heeft een lange staat van dienst binnen het bestuur van OWIOS. Daarnaast is hij de grondlegger geweest van het Oldebroeker-toernooi, wat is overgegaan in de Veluwecup, en het Veteranentoernooi wat nog elk jaar wordt gespeeld op de eerste zaterdag van juni bij OWIOS.

Jubilarissen;


65 jaar lid; Peter Uitslag, Henk Sneller

50 jaar lid; Jan Dickhof, Johan Buisman

 
40 jaar lid; Dennis Petersen, Edwin Korenberg, Henri Rekers, Marcel Bosch

25 jaar lid; Marcel Tichelaar, Henri Koele, Richard Schoeber, Patrick Schoeber, Gerald Bakker, Gerrit Holstege, Gert Jonker.

OWIOS bedankt alle jubilarissen voor hun jarenlange trouw en hoopt nog vele jaren met jullie verbonden te zijn.
Op de foto ontbreken, Marcel Tichelaar, Henri Koele, Gerrit Holstege, Gert Jonker, Dennis Petersen, Marcel Bosch, Henk Sneller.

Meer foto's van de nieuwjaarsreceptie op de facebook pagina van OWIOS

 

 

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd