Nieuws
Afgelopen week is MAC³PARK uit Lelystad nieuwe bordsponsor bij OWIOS geworden. Op sportpark Bovenmolen werd het driejarig sponsorcontract ondertekend door algemeen directeur Marian Mulder en bestuurslid sponsorzaken Alex Jonker. Als blijk van dank en waardering werd door OWIOS een mooie bos bloemen aangeboden.
 
MAC³PARK is uitgegroeid tot één van de grotere vastgoedorganisaties van Nederland. MAC³PARK beschikt op ruim dertig locaties, voornamelijk in Flevoland en directe omgeving, over 180.000 vierkante meter vloeroppervlak en 35 hectare industriegrond. MAC³PARK heeft een heldere visie: de juiste ruimte vinden voor hun huurders en daarbij de faciliteiten bieden om te ontzorgen. De vastgoedonderneming staat voor een persoonlijke service. De medewerkers zijn toegankelijk, denken graag in oplossingen en zijn transparant. Kortom de lijntjes zijn kort. Daarom maakt MAC³PARK het verschil door totaaloplossingen betreffende verhuur van kantoor- en bedrijfsruimte, inrichting, financiering en organisatie aan te bieden. Dat totaalpakket houdt ook in dat zij startende ondernemingen op weg helpen en ruimte geven om door te groeien.
 
MAC³PARK kent een ambitieus en ondernemend karakter en er heerst een aangename   no-nonsens sfeer. Onder leiding van de in 2020 aangetreden en ervaren algemeen directeur Marian Mulder, is er een duidelijke missie: ondernemers de ruimte bieden om te ondernemen en te groeien. Een van de doelstellingen is om in de komende jaren de portefeuille te verdubbelen. Dit hoopt het bedrijf te realiseren door groei in het aantal locaties, verdere ontwikkeling in thematisch vastgoed en nieuwbouw van bedrijfspanden. MAC³PARK draagt sport ook een warm hart toe. Zo heeft het vastgoedbedrijf haar naam verbonden aan het stadion van PEC Zwolle en is sponsor van diverse sportclubs in met name Flevoland.
 
Marian wilde zich graag aansluiten bij de sponsoren van de club. Afgelopen week werd MAC³PARK officieel bij OWIOS als bordsponsor verwelkomd. Zij hoopt ook bij OWIOS veel ondernemers /sponsors te mogen ontmoeten. Voor contact en verdere informatie kijk op www.mac3park.nl 
 
Inmiddels hangt het opvallende geel-blauw reclamebord op het hoofdveld van het sportpark Bovenmolen. Alex Jonker was zeer ingenomen met deze steun en bedankte de nieuwe sponsor heel hartelijk.
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd