Nieuws

OWIOS heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. In Zwolle verloor OWIOS terecht met 3-0 van Be Quick ’28. Het eerste half uur ging de wedstrijd nog gelijk op, maar daarna was Be Quick ’28 de bovenliggende partij. OWIOS wilde wellicht de bakens verzetten, maar dan zou het wel de energie moeten gaan stoppen in het eigen spel en zich niet bezig houden met alle andere randzaken in het veld.

 

OWIOS begon nog goed aan de wedstrijd en eerst was het Iwan Eleveld die teruglegde op Gerdo van ’t Hul, maar zijn vrije schietkans ging hoog over. Dennis de Boer haalde even later nog de achterlijn en legde de bal voor in de doelmond, maar geen groen-witte voet werd bereikt om de prima aanval te bekronen. OWIOS viel daarna ver terug en kon weinig anders meer doen dan tegenhouden. Nadat Quinten Jony eerst nog uit een moeilijke hoek de buitenkant van de paal had geraakt, was het vlak voor rust wel raak. Een afstandsschot werd nog met de voeten tegengehouden door doelman Jacco van Olst, maar in de rebound mocht Asse Visscher in alle vrijheid rustig de 1-0 binnen tikken. Na rust werd de wedstrijd achteraf al vrij snel beslist. OWIOS krijgt de bal niet weg uit het eigen strafschop gebied en in de doelmond is het vervolgens wederom Asse Visscher die rustig afwerkt en de stand op 2-0 zet. Na een uur kreeg Arjan Boon een onnodige tweede gele kaart en met 10 man was eigenlijk het pleit beslecht. Nadat Jeroah Balubun in de slotfase eerst tweemaal de lat raakte, was het in de blessuretijd Robin Gerritsen die nog een doelpunt maakte met een afstandsschot. Conclusie is dat Be Quick ’28 beter was en verdiend won, maar dat OWIOS ook voor zichzelf vandaag een hele grote tegenstander was.

 

Volgende week speelt een thuiswedstrijd om 14.30 uur tegen WVF.

 

Opstelling: Van Olst, Boer, M. Hoogland ©, A. Hoogland, Boon, Van ‘t Hul, Hamelink (63. Van ’t Oever), Van Haagen, Uitslag, Balk, Eleveld (73. Schut)

 

Scoreverloop:

’38 – 1-0 Asse Visscher

’53 – 2-0 Asse Visscher

’90 – 3-0 Robin Gerritsen

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd