Nieuws
Vorige week is Brandt Bedrijfshuisvesting uit Harderwijk stersponsor bij OWIOS geworden. Op sportpark Bovenmolen werd het driejarig sponsorcontract ondertekend door Directeur, register makelaar en taxateur Corstiaan Schuld en commissielid sponsorzaken Arno Klein. Als blijk van dank en waardering werd door OWIOS een mooie bos bloemen aangeboden. 
 
Brandt is al ruim dertig jaar actief op het gebied van bedrijfsonroerendgoed in het gebied tussen Amersfoort, Zwolle en Lelystad, maar ook landelijk heeft men een goede positie verworven als bedrijfsmakelaar. Brandt heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een gerenommeerde, deskundige gesprekspartner voor bedrijven, financiële instellingen, banken, vastgoedbedrijven en (semi-)overheden. Servicegerichtheid, kwaliteit, grondige vakkennis, discretie, onafhankelijkheid en een persoonlijke benadering staan bij hen hoog in het vaandel. 
Het kantoor heeft de afgelopen periode een enorme ontwikkeling doorgemaakt en met Mark Groeneveld als nieuwe vastgoedadviseur Zwolle wil men zich meer richten op de markt voor bedrijfshuisvesting in het werkgebied Zwolle, Kampen, Elburg, Oldebroek, Nunspeet en Flevoland. Als oud-Oldebroeker wilde Corstiaan zich graag aansluiten bij de sponsoren van de club.
Vorige week werd Brandt Bedrijfshuisvesting officieel bij OWIOS als stersponsor verwelkomd. Men hoopt ook bij OWIOS veel ondernemers /sponsors te mogen ontmoeten. Voor contact en verdere informatie kijk op www.bbh.nu
Inmiddels hangt er een mooi persoonlijk 6-meter lang reclamebord op het hoofdveld van het sportpark Bovenmolen. Arno Klein was zeer ingenomen met deze steun en bedankte de nieuwe sponsor heel hartelijk. 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd