Nieuws

De tweede bekerwedstrijd thuis tegen s.v. Epe eindigde in een gelijkspel. Beide teams maakten er een aantrekkelijke wedstrijd van. Met name de eerste helft was leuk om naar te kijken met kansen over en weer. Het was OWIOS dat via een uitstekende pass van Arjan Hoogland, Hendrik Uitslag vrij voor de keeper zette, maar de Eper goalie redde zoals vaker deze middag knap. Na een paar goede kansen voor OWIOS is het s.v. Epe dat in de 26ste minuut keihard op de lat schiet. In de 30ste minuut lukt het s.v. Epe wel om te scoren. Het was Bas Smit die via een bekeken afstand schot het net wist te vinden. De tweede helft begint rustig, maar na 54 minuten is het Uitslag dat alleen op de keeper afstormt maar deze redt prima. Met nog een half uur te spelen wordt het wat grimmiger met een aantal forse overtredingen van weerskanten. OWIOS probeert via lange ballen de voorwaartsen te bereiken en Epe combineert makkelijker en speelt verzorgder voetbal. Jacco van Olst speelt een puike wedstrijd en redt een aantal keren knap. In de 77ste minuut is het Jasper Schut die afvuurt op de goal, maar de keeper pareert. Vanuit de rebound kopt de ingevallen Mike van t’ Oever op de lat. In de 83ste minuut komt OWIOS wel op 1-1. Vanuit een corner kopt de ingevallen Marco Schreurs knap binnen.

 

Volgende week zaterdag neemt OWIOS het om 14.45 uur wederom op tegen een eersteklasser en gaat voor de laatste bekerwedstrijd in deze poule op bezoek bij v.v. Nunspeet. De nummers 1 en 2 gaan door naar de knock-out fase van dit bekertoernooi.

 

Opstelling: Van Olst, Boer, M. Hoogland ©, A. Hoogland (N. Bastiaan), Boon, Van ’t Hul (Schreurs), Eleveld (Van ’t Oever), Van Haagen, Uitslag, Balk, Schut

 

Scoreverloop:

’30 – 0-1 Bas Smit

’83 – 1-1 Marco Schreurs

 

Stand bekerpoule:

        

  1. OWIOS         2-4 (+3)
  2. Nunspeet      2-4 (+2)
  3. Epe               2-2 (+0)
  4. VSCO ’61      2-0 (-5)

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd