Nieuws

OWIOS speelt haar tweede bekerwedstrijd van dit nieuwe seizoen op het eigen sportpark Bovenmolen tegen Epe. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter M. van der Lei.

Langzaam wordt het serieuzer richting de start van de competitie. Na de oefenwedstrijden zitten we nu midden in het bekertoernooi. In deze poulefase is OWIOS ingedeeld in de poule met zaterdag 1e klassers sv Epe en Nunspeet en 2e klasser VSCO ’61. Sv Epe is de kersverse zaterdagclub door de overstap van de zondag naar de zaterdag. Na het kampioenschap vorig seizoen in de 2e klasse zondag speelt men komend dus 1e klasse zaterdag.

 

In de voorbereiding sloot OWIOS de Veluwecup winnend af door te winnen van sv ’t Harde, DSV ’61 en Elburgers SC. De Cup met de grote oren is nu weer in het bezit van OWIOS. OWIOS speelde vorige week haar eerste bekerwedstrijd in de gemeentelijk derby tegen VSCO ’61 en won deze overtuigend met 3-0. Doelpunten werden gemaakt door Hendrik Uitslag (2x) en Jasper Schut. Na vorig seizoen twee keer onterecht met 1-0 verloren te hebben, kon OWIOS eindelijk sportieve revanche nemen. Smet op deze wedstrijd was het uitvallen van doelman Ponstein.

 

Sinds dit seizoen speelt Epe op de zaterdag en gaat acteren in de 1e klasse. De voorbereiding verliep wisselvallig. Er werd gelijkgespeeld tegen Columbia en gewonnen van WWNA en KCVO. Daarna volgden er twee verliespartijen tegen Pelikaan S en Heerde. Vorige week speelde sv Epe de bekerwedstrijd tegen Nunspeet. Nunspeet komt uit in de andere zaterdag 1e klasse. Epe speelde met 1-1 gelijk tegen Nunspeet. Al vroeg in de wedstrijd kwam Epe op achterstand, maar Sven van Egteren zette voor rust al de gelijkmaker op het scorebord.

 

Bij elke volgende wedstrijd krijgt OWIOS een iets zwaardere tegenstander en OWIOS groeit langzaam in de voorbereiding. Beide ploegen zullen willen winnen om een vervolg te kunnen geven aan het bekertoernooi. We zijn benieuwd om te zien waar beide ploegen staan. Toegang voor deze bekerwedstrijd is gratis.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd