Nieuws
Afgelopen week is de Pouw Automotive nieuwe bordsponsor bij OWIOS geworden. Op sportpark Bovenmolen werd het driejarig sponsorcontract ondertekend door salesmanager Gijs van de Ridder en door Alex Jonker, bestuurslid sponsorzaken OWIOS. Als blijk van dank en waardering werd door OWIOS een mooie bos bloemen aangeboden.
 
Pouw Automotive is voor velen het bekende gezicht van Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Met de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens, maar ook met de werkplaatsen, lease-, financierings- en verhuuractiviteiten en hun schadeherstelbedrijven. Men was ook de eerste Volkswagen- en Audidealer in Nederland. Je vindt Pouw in Apeldoorn, Deventer, Hardenberg, Harderwijk, Kampen, Meppel, Rijssen, Zutphen en Zwolle. Zie ook  www.pouw.nl
 
Gijs van de Ridder was graag bereid om bij OWIOS aan te sluiten bij de sponsoren van de club. Afgelopen week werd Pouw Automotive officieel bij OWIOS als bordsponsor verwelkomd. Inmiddels hangt er een mooi 3 meter reclamebord op het kunstgrasveld van het sportpark Bovenmolen en Alex Jonker was zeer ingenomen met deze steun en bedankte de nieuwe sponsor heel hartelijk.
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd