Nieuws
Volgende week zal worden gestart met het aanbrengen van de grasbetonstenen aan weerszijden van de weg. De werkzaamheden zullen ongeveer 3 weken duren.
De Bovenheigraaf zal tussen de Stationsweg en de Mheneweg Zuid worden afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Op de afzethekken zal worden vermeld dat sportpark OWIOS en van Norel Vlees bereikbaar zijn.
Alle inritten zullen vervolgens voorzien van nieuwe klinkers. De inritten naar de landbouwpercelen zullen worden voorzien van grasbetonstenen. Na afloop zullen alle bermen weer worden afgewerkt en ingezaaid.
 
Welke overlast kunt u verwachten?
Voor de werkzaamheden geldt dat er wordt gewerkt tussen 7.00 uur en 17.00 uur. Wij zullen in deze periode trachten uw pand zoveel mogelijk bereikbaar te houden.
 
Ledigen afvalcontainers
De huisvuilcontainers kunt u op de gebruikelijke dag en plaats aanbieden. Ik wil u verzoeken om de huisvuil containers 's morgens voor 7.00 uur 's langs de weg aan te bieden. Het kan namelijk zijn dat de containers, in verband met de werkzaamheden, eerder zullen worden geledigd Door de werkzaamheden zal enige overlast ontstaan. Wij proberen dit tot een minimum te beperken.
 
De hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden en bij calamiteiten kunnen zij te alle tijde op de plek komen waar ze moeten zijn. Weersinvloeden en andere onvoorziene omstandigheden kunnen het werk verstoren. Dit kan leiden tot verschuivingen in de planning. Mocht dit aan orde zijn dan zullen wij u hier tijdig over informeren.
 
Aanbrengen nieuwe slijtlaag
De slijtlaag zal op later dit jaar worden aangebracht. Wij zullen u hier tegen die tijd nader over informeren.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met de heer K. Dijkman op nr. (0525) 638200, of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd