Nieuws
Bij deze maken we de voorlopige indeling bekend voor het nieuwe seizoen.
Na veelvuldig overleg met coördinatoren/trainers/leiders denken we dat we 200 spelers op de juiste plekken hebben ingedeeld.
De moeilijkheid zit hem in, dat we altijd te maken hebben met te veel of te weinig aantallen in bepaalde leeftijdsgroepen.
Daar door ontkomen we er niet aan, om sommige spelers met dispensatie te laten staan en aan de andere kant soms 1 jaar te vroeg over.
De indelingen blijven altijd een voorlopig karakter houden, er kunnen nog nieuwe leden bij komen en helaas zien we ons ook vaak geconfronteerd met te late opzeggingen. waardoor er onderbezetting kan ontstaan.
 
Trainers - Leiders
Naast de spelers indelen hebben we ook al behoorlijk veel trainers en leiders bereid gevonden om weer hun bijdrage te willen leveren.
Echter hebben we ook nog een aantal teams, dat nog geen trainer/leider voor zijn gevonden.....
(zie bijlage teams en vacatures)
HELP ONS BIJ HET INVULLEN, DAN HELPT U UW KIND AAN ZIJN VOETBALPLEZIER.
Je hoeft niet perse veel verstand van voetbal te hebben, begeleiders kunnen de trainers mooi meerdere randzaken uit handen nemen en zij zich kunnen beperken tot trainen en coachen. 
 
We hopen na de zomervakantie (startdag 20 augustus) er een mooi en hopelijk een volledig seizoen 2022/2023 van te maken. 
 
Jacco van Boven    Coördinator  O8 - O12
Arnold v't Oever      Coördinator O13 - O23
Dick Kroon              HJO
 
 

Document niet te zien? Download deze hier.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd