Nieuws
Afgelopen week is Veluwse Beveiliging nieuwe sponsor geworden bij OWIOS. Freddy Eijsvogel en Kirsten Hommersom waren naar OWIOS gekomen om het driejarige sponsorcontract te ondertekenen. 
 
De Veluwse Beveiliging is een regionaal beveiligingsbedrijf, gevestigd in Wapenveld. Het werkgebied ligt tussen Apeldoorn en Zwolle. Doorat hun vestiging centraal ligt, kunnen ze een korte aanrijdtijd garanderen in geval van calamiteiten. Hun missie is om te ontzorgen op gebied van veiligheid voor een redelijke prijs. Ook verzorgen ze beveiliging voor evenementen en camerabewaking. 
 
Ze maakten al gebruik van de beveiligingsdiensten rondom events op het Sportpark Bovenmolen, maar vanaf heden is Veluwse Beveiliging ook sponsor geworden van OWIOS en is er een prachtig reclamebord geplaatst langs het hoofdveld.
 
Voor de komende 3 jaar is OWIOS voorzien van een mooie samenwerking voor niet alleen events, maar ook de alarmopvolging, controlerondes en eventuele camerabeveiliging rondom het Sportpark is dan geregeld.
 
OWIOS draait op vrijwilligers en sponsoren en zonder overige financiële steun" aldus Freddy Eijsvogel en des te meer een reden om zijn maatschappelijke betrokkenheid bij de regio en club te uiten.
 
Dat Kirsten Hommersom een zwak voor voetbal heeft, heeft uiteraard bijgedragen aan een snel contact met Leonard Visscher en Alex Jonker.
 
Op naar een mooie samenwerking en UW VEILIGHEID IS ONZE PRIORITEIT ! 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd