Nieuws

OWIOS speelt zaterdag tegen het gerenommeerde AVW '66 uit Westervoort op het eigen sportpark Bovenmolen. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter M. van de Brug 

 

Na twee interlandwedstrijden van Oranje O14 is onze Bovenmolen weer het decor van onze lokale helden. De wedstrijden tussen OWIOS en AVW '66 zijn altijd in positieve zin hectische wedstrijden. Dit seizoen hadden we AVW '66 hoger ingeschat op de ranglijst. AVW '66 heeft de punten nog hard nodig om nacompetitie voor degradatie te ontlopen. AVW '66 heeft 5 punten achterstand op de veilige 11e plaats. Met nog 4 wedstrijden te gaan zal AVW '66 zaterdag de laatste strohalm willen vastpakken in Oldebroek. In vergelijking met voorgaande seizoenen heeft OWIOS een probleemloos seizoen. OWIOS staat op een 7e plek met 10 punten voorsprong op de elfde plaats en kan zich zaterdag definitief veilig spelen. In de openingswedstrijd van deze competitie ontmoeten beide ploegen elkaar in Westervoort. Hier gaf Iwan Eleveld zijn visitekaartje af door 2 keer te scoren en won OWIOS met 2-0. De laatste 2 ontmoetingen in Oldebroek in de voorgaande seizoenen won echter AVW '66. 

 

AVW '66 had een dramatische opening van de competitie. In de eerste 8 wedstrijden haalde AVW '66 slechts 1 punt. In 14 wedstrijden na de winterstop haalde AVW '66 in totaal 15 punten. In de laatste 2 wedstrijden werden 4 punten gehaald. Afgelopen zaterdag werd VSCO '61 met 2-1 verslagen. Na de 1-0 voor VSCO '61 kwam AVW '66 in de slotfase voorbij. Afgelopen dinsdag speelde AVW '66 met een bloedeloze 0-0 gelijk tegen directe concurrent Renswoude en kroop hierdoor niet dichterbij. 

 

Op een dramatisch veld speelde OWIOS vorige week zaterdag met 1-1 gelijk tegen rode lantaarndrager sv Lelystad '67. Na rust kwam OWIOS eindelijk op voorsprong, maar binnen twee minuten stuiterde een lange bal over alles en iedereen heen en stond het gelijk. Afgelopen dinsdag won OWIOS zeer knap in Scherpenzeel van Valleivogels met 3-2. OWIOS had het duel onder controle en alleen in het laatste kwartier kwam OWIOS onder druk. Verder dan de aansluitingstreffer liet OWIOS het echter niet komen. Grote man bij OWIOS was Hendrik Uitslag met 3 treffers. 

 

In deze wedstrijd zal OWIOS zich definitief veilig kunnen spelen. Het is lang geleden dat OWIOS zich 4 wedstrijden voor het einde veilig kon spelen. AVW '66 zal echter willen winnen voor de belangrijke aansluiting te houden met de 11e plaats en om de wedstrijd van volgende week tegen sv Lelystad '67 nog van groot belang te houden. Het zal dan ook een spannende wedstrijd worden. 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd