Nieuws

Het is alweer mei en de competitie nadert zijn einde. Met nog vier wedstrijden op het programma, is er nog alles om voor te spelen. OWIOS 2 is vier finales verwijderd van een prachtige eindklassering. Maar voor die eindklassering zal het wel moeten doen wat het de laatste weken vaak deed: winnen. Morgen ontvangt de ploeg van trainer Henk Winters het altijd lastige DVS’33 2 uit Ermelo.

 
OWIOS zat er de laatste weken lekker in. Met vier overwinningen op rij nestelde het zich in de top drie. Het liep zo vlot dat de ploeg vorige week zelfs de koppositie over kon nemen van ASVD. Echter verloor het vorige week in een directe confrontatie in Dronten. Ondanks redelijke grote personele problemen, speelde OWIOS toch een heel goede eerste helft, waarin het zeker op voorsprong had moeten komen. Toch kreeg het de deksel op de neus en ging de wedstrijd uiteindelijk met 2-0 verloren.
 
Ook DVS’33 zit er goed in. Nadat het op 22 maart met 4-0 onderuit ging in Hierden, won het liefst drie keer op rij. En niet van de minste ploegen: VVOP, Zeewolde en Hatto Heim waren de slachtoffers. Vorige week werd de wedstrijd tegen DZC uit Doetinchem helaas afgelast. Dit maakt dat de ploeg na een lastige seizoenstart keurig 7e staat met nog 2 wedstrijden tegoed. In feite heeft het net zoveel verliespunten als OWIOS. Zo klein zijn de verschillen in deze competitie. OWIOS staat immers op een gedeeld 3e plek.
 
De laatste keer dat de ploegen tegenover elkaar stonden was op 4 december van vorig jaar. In een koud en regenachtig Ermelo ging de laatste wedstrijd van dat jaar zeer ongelukkig verloren met 3-2. En ongelukkig is nog een understatement. Het leek die dag wel als of OWIOS moest verliezen van de voetbalgoden. Maar goed, dat was toen. Morgen een heeft de ploeg kans om zich te revancheren. Bij winst doet OWIOS enorm goede zaken. Het neemt dan afstand van de subtop en kan zich dan gaan richten op een eindklassering in de top 3. Verliest het, dan zal de ranglijst weer flink op de schop gaan. We trappen morgen af om half 1 op ‘ons’ veld 6 en kunnen uw support wederom goed gebruiken. Graag tot morgen!
 
🕜 12.30 uur
📍 Sportpark Bovenmolen

#OverWinnenIsOnsStreven💪

 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd