Nieuws

Bülent Akar (47) heeft zijn contract als hoofdtrainer bij OWIOS met een jaar verlengd tot en met het seizoen 2022-2023. De oefenmeester uit Wezep is bezig aan zijn eerste seizoen binnen de v.v. OWIOS. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking en gaan graag een jaar met elkaar verder. 

Voordat Akar aan de slag ging bij OWIOS was hij hoofdtrainer bij VSCO ’61 en Hatto Heim.

 

 
 
Bülent Akar: “Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij OWIOS. OWIOS  is een echte stabiele (volks)club met een gemoedelijke sfeer en uitstekende faciliteiten om als trainer te werken. Ik heb een uitgebreide technische staf tot mijn beschikking en in de huidige jonge spelersgroep zit veel talent. Graag zou ik de speelwijze verder willen verbeteren om er nog meer uit te halen.”
 
“Met Bülent Akar heeft OWIOS een ambitieuze trainer in huis. Hij past binnen de cultuur van OWIOS. Hij is gedreven en het eerste heeft een goede 1e seizoenhelft achter de rug zowel in speelwijze als in het aantal behaalde punten. De gehele technische staf wordt betrokken en daarnaast heeft Akar oog voor meer dan alleen het 1e elftal. We hebben veel vertrouwen in een verdere samenwerking”, aldus OWIOS-voorzitter Jacko van den Bosch. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd