Nieuws
Afgelopen week is de Business Club Noord Veluwe nieuwe bordsponsor bij OWIOS geworden. Op sportpark Bovenmolen werd het driejarig sponsorcontract ondertekend door de bestuurders Marcel van ’t Hul (voorzitter) en Patrick Visch en door Arno Klein, commissielid sponsorzaken OWIOS. Als blijk van dank en waardering werd door OWIOS een mooie bos bloemen en een bierpakketje aangeboden.
 
De Stichting Business Club NV is actief vanaf 2014 op de Noord Veluwe. Vanuit contacten met lokale ondernemers bleek er behoefte aan een netwerkmogelijkheid met laagdrempelige randvoorwaarden. Met inmiddels ongeveer 250 aangesloten bedrijven is de Business Club NV een uitgelezen plek waar ondernemers elkaar ontmoeten. De club organiseert verschillende activiteiten. Zo worden er acht evenementen per jaar gepland, verschijnt driemaal per jaar het BC-magazine ‘Insights’ en is er een eigen Academy met cursussen en opleidingen, sportactiviteiten en het kantoorconcept in ’t Harde genaamd de Business Club Enterprise.
Bestuurders Marcel van ’t Hul en Patrick Visch hadden OWIOS laten weten zich graag aan te sluiten bij de sponsoren van de club. Afgelopen week werd Business Club NV officieel bij OWIOS als bordsponsor verwelkomd. De Business Club NV brengt ondernemers uit de regio Noord Veluwe samen en hoopt ook bij OWIOS veel ondernemers/sponsors te mogen ontmoeten. Voor contact en verdere informatie kijk op www.businessclubnv.nl
 
Inmiddels hangt er al een mooi 6 meter reclamebord op het hoofdveld van het sportpark Bovenmolen en Arno Klein was zeer ingenomen met deze steun en bedankte de nieuwe sponsor heel hartelijk.
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd