Nieuws
Het is OWIOS 2 afgelopen zaterdag niet gelukt drie punten mee te nemen uit Ermelo. Na een wedstrijd waarin het vooral tegen zichzelf voetbalde werd met 3-2 verloren, waardoor de Oldebroekers als 4e de winterstop ingaan.
 
OWIOS begon de wedstrijd prima. Dit resulteerde ook meteen in een aantal kansen. Zo werd Florian Jonker diep gestuurd. Hij vergat de bal echter breed te leggen op de vrijstaande Bultman, waardoor hij uiteindelijk van de bal werd gelopen. Daarna was het Marco Schreurs die een voorzet van Bultman in één keer op de pantoffel was. Zijn inzet belandde in het zijnet. Daartegenover zette DVS ook wat kansen. Echter stond het vizier ook aan Ermeloose zijde niet op scherp: schoten verdwenen naast of werden goed gepakt door de sterk keepende Jacco van Olst.
 
Na een half uur ging het toch mis, op een voor OWIOS, bekende wijze dit seizoen. Een balletje breed werd door de spits van DVS onderschept, waarna hij hem koelbloedig afrondde. OWIOS was wat aangeslagen door de tegengoal en speelde de rest van de eerste helft dan ook wat slordig. Op één grote kans na, die wederom door Van Olst werd gekeerd viel er echter niet veel meer te beleven.
 
Met frisse moed werd aan de tweede helft begonnen. De Oldebroekers waren immers niet minder. Helaas werd die moed na 2 minuten alweer aan diggelen geschoten. Een poging tot een lange bal vanuit de laatste linie werd wederom geblokt en kwam opnieuw voor Ermeloose voeten. Ook nu werd er koelbloedig afgerond. Een paar minuten later kreeg OWIOS zo’n beetje de genadeklap. De scheids floot voor een vermeende terugspeelbal op Van Olst. De indirecte vrij trap ging via-via-via-via al stuiterend over de net in de hoek gedoken Van Olst. 3-0. En hoe...πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ
 
Na de 3-0 bleef OWIOS het gewoon proberen. Maar ja, ook daar kwam het bekende verhaal weer naar voren: ballen op de paal, ballen net voorlangs of spelers die de voorzetten net niet konden verlengen. Nee het zat écht niet mee afgelopen zaterdag. Na 70 minuten begon het tij wat te keren nadat Vorsselman en Van ’t Oever invielen. De eerstgenoemde stoomde 2 keer via de linker kant op en leverde beide keren een piekfijne, lage voorzet af op Van ’t Oever. Hij verlengde de bal beide keren perfect, waardoor het plots 3-2 stond na 80 minuten. Echter kon OWIOS geen derde goal maken, omdat er geen echte kansen meer afgedwongen werden. Daartegenover stond wel dat keeper Van Olst meerdere malen oog-in-oog met de Ermeloërs redde, waardoor de score niet verder op liep. Hij mag dan ook met recht de man of the match aan OWIOS-zijde genoemd worden.
Nou goed, het zat niet mee dus in de laatste paar wedstrijden. Heel jammer, want de ploeg schoot uit de startblokken en stond zelfs een weekje eerste. Voor nu rest de (vervroegde) winterstop. We hopen u volgend jaar weer te kunnen verwelkomn. Dat voetballen voor publiek is namelijk toch veel leuker en het voetbal is vaak een stuk beterπŸ˜‰.
βœ¨π‘½π’π’π’“ 𝒏𝒖 π’‘π’“π’†π’•π’•π’Šπ’ˆπ’† π’Œπ’†π’“π’”π’•π’…π’‚π’ˆπ’†π’ 𝒆𝒏 𝒆𝒆𝒏 π’‡π’Šπ’‹π’π’† π’‹π’‚π’‚π’“π’˜π’Šπ’”π’”π’†π’π’Šπ’π’ˆ.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd