Nieuws

Ondanks dat de lockdown steeds strengere vormen aanneemt, mag OWIOS 2 toch nog een keer op pad voor een inhaalwedstrijd. Morgen zal de ploeg van Henk Winters het in Ermelo opnemen tegen DVS’33. Voor OWIOS de laatste kans om de rug te rechten na de 0-3 nederlaag van vorige week tegen AVW.

 
Na een sterke competitiestart met louter overwinningen en een gelijkspel, heeft OWIOS uit de laatste 3 wedstrijden slechts 3 punten behaald. Na het verlies tegen Zeewolde, won het drie weken geleden in extremis van Zwart Wit ’63. Dit goede gevoel konden de Oldebroekers echter niet behouden, omdat het vorige week tegen AVW ongelukkig mis ging. Na zeven wedstrijden staat OWIOS 2 nu, op een nog steeds keurige, 3e plek in de competitie. Als het wint kruipt het iets weg van de middenmoot. Het verschil is dan minimaal 4 punten met de nummers 4 en 5.
 
DVS’33 2 kende een ietwat moeizame start van de competitie en pakte 2 punten uit de eerste 3 wedstrijden. Echter moet daarbij wel gezegd worden dat het de wat ‘zwaardere’ tegenstanders van de competitie tegenkwam. Het verloor nipt van Zeewolde en speelde knap gelijk tegen nummer 2 ASVD. De laatste weken pakt de ploeg meer punten en klimt het langzaam, maar gestaag op de ranglijst. Dat DVS een stugge ploeg is, blijkt uit de cijfers. De Ermeloërs kregen 7 goals tegen in 6 wedstrijden. Bij winst sluit de ploeg keurig aan in de middenmoot en heeft het ook nog een wedstrijd tegoed ten opzichte van de rest van de ploegen.
 
En zo is er in de laatste wedstrijd dit jaar nog alles om voor te spelen. De laatste, want zoals bekend valt de winterstop vroeg dit jaar. Dat heeft de KNVB helaas moeten beslissen na overleg met het kabinet. Want sporten om gezond te blijven is blijkbaar te gevaarlijk. Net als een slechte conditie overigens. Maar goed, we zullen er wel geen verstand van hebben.
 
Nog één keer knallen dan!
 
#sportenisgezond
 
πŸ’‘ π™π™šπ™žπ™©π™šπ™£ & π˜Ύπ™žπ™Ÿπ™›π™šπ™§π™¨
 
➑️ OWIOS wacht nog steeds op de eerste '0' tot op heden incasseerde het iedere wedstrijd in ieder geval 1 tegengoal.
 
➑️ DVS'33 is tot nog toe één van de moeilijkst scorende ploegen. Daartegenover staat dat het slechts 7 tegengoals kreeg. Slechts 1 ploeg doet dat beter: nummer 1 Zeewolde.
 
➑️ De laatste keer dat DVS'33 2 - OWIOS 2 op het programma stond, was in 2018 in de hoofdklasse. DVS won toen met 3-0. Toen lagen de verhoudingen wel anders, zoals bekend.
 
πŸ•œ 14.30 uur
πŸ“ Sportpark DVS'33 Ermelo

#OverWinnenIsOnsStreven

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd