Nieuws

Na wederom een week te hebben stil gelegen in de competitie, ontvangt OWIOS 2 morgen AVW’66 uit Westervoort op het eigen sportpark Bovenmolen. De twee ploegen zijn verre van onbekend van elkaar. In de afgelopen jaren in de eerste klasse waren het vaste tegenstanders van elkaar.

 
Kijkend naar de historie houdt OWIOS een goed gevoel over aan de thuiswedstrijden tegen AVW. Over het algemeen werden die wedstrijden gewonnen. De mooiste overwinning was toch wel in 2018. Door een 2-0 overwinning op de ploeg uit Westervoort werd OWIOS 2 periodekampioen en mocht het de nacompetitie in. De rest van het succesverhaal is bekend. De uitwedstrijden tegen AVW worden daarentegen minder vaak gewonnen. De ploegen zijn dus aan elkaar gewaagd.
 
De laatste wedstrijd die OWIOS speelde voor de onderbreking leverde 3 punten op. In Harderwijk werd Zwart Wit ’63 met 2-1 verslagen. Het was een revanchering na de 1-5 opdoffer van die week ervoor tegen Zeewolde. Al met al is OWIOS de competitie prima gestart en staat het op een keurige derde plek, drie punten achter de koploper.
 
AVW’66 begon de competitie slecht. Uit de eerste vier wedstrijden werd slechts 1 punt gehaald. De reeks daarna is echter sterk te noemen. Achtereenvolgens werden DVS, SKV en Hierden verslagen. Doelsaldo: 9 voor en 1 tegen. Dat AVW in de opwaartse lijn zit, is dus wel duidelijk. Op dit moment staat de ploeg vierde en heeft het slechts 1 punt minder dan OWIOS 2. Wel speelde het een wedstrijd meer.
 
Wederom een spannende wedstrijd dus. We hadden u graag van harte willen uitnodigen, maar dat gaat helaas even niet om bekende redenen. We trappen morgen af om 12.30 uur en zullen u na de wedstrijd middels uitvoerig verslag natuurlijk bijpraten. Graag tot ooit op sportpark Bovenmolen πŸ˜‰.
 
πŸ’‘ π™π™šπ™žπ™©π™šπ™£ & π˜Ύπ™žπ™Ÿπ™›π™šπ™§π™¨
 
➑️ Bij winst zet OWIOS de middenmoot op minimaal 6 (verlies)punten en loopt het samen met Zeewolde en ASVD uit. De strijd in de top blijft onverminderd spannend: de gehele top 3 zit binnen 3 punten van elkaar.
 
➑️ AVW kan voor de vierde zaterdag op rij winnen: een prachtige reeks.
 
➑️ OWIOS hield dit seizoen nog geen één wedstrijd de nul. Daarentegen schoorde het wél iedere wedstrijd. Doelpunten gegarandeerd dus.
 
πŸ•œ 12.30 uur
πŸ“ Sportpark Bovenmolen

#OverWinnenIsOnsStreven

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd