Nieuws

Na een weekend zonder wedstrijd treden de mannen van OWIOS 2 morgen aan in en tegen Hierden tegen de plaatselijke vv. Beide ploegen zijn geen onbekenden van elkaar, want de laatste jaren spelen de ploegen steevast tegen elkaar in competitieverband.
Waar OWIOS pas één wedstrijd speelde in de competitie, omdat de wedstrijd van vorige week tegen SKV werd afgelast, trad Hierden al wel twee keer aan. En dat met wisselend succes. Waar de eerste wedstrijd tegen Hatto Heim 2 in extremis met 2-1 werd gewonnen op het eigen sportpark Mheenzicht, verloor de ploeg vorige week met 2-0 in Doetinchem van DZC 3.

OWIOS won in de seizoensouverture uit bij VVOP met 1-4. Een ongekende start voor de mannen van trainer Winters. Als we kijken naar het verleden, zien we dat Hierden en OWIOS aan elkaar gewaagd zijn. In de laatste drie edities Hierden - OWIOS, waren de resultaten in evenwicht: beide ploegen wonnen een keer. Daarnaast werd het één keer gelijkspel. De laatste keer dat de teams elkaar tegenkwamen in competitieverband was vorig jaar. Het betrof de één-na-laatste competitiewedstrijd voor de nieuwe onderbreking. OWIOS ging toen hard onderuit met 4-1.

Overduidelijk is dat de groen-witten deze keer het onderste uit de kan zullen halen om nu wel een goed resultaat neer te zetten. De ploeg van Winters trainde met een nagenoeg fitte selectie deze week. Voor de oefenmeester zal het dan ook weer een heuse puzzel worden, aangezien de concurrentie moordend is dit jaar. Of zijn bekende uitspraak ‘Zoals de Fransen altijd zeggen: Never change a winning team’ ook morgen opgaat zullen we gaan zien.

De wedstrijd op sportpark Mheenzicht zal morgen om 12:15 uur worden afgetrapt en staat onder leiding van de heer Van Zijl. Graag tot morgen!

πŸ’‘ π™π™šπ™žπ™©π™šπ™£ & π˜Ύπ™žπ™Ÿπ™›π™šπ™§π™¨

➑️ Beide ploegen houden elkaar redelijk in evenwicht: in de laatste drie edities van Hierden 2 – OWIOS 2 wonnen beide ploegen één keer en werd het eenmaal gelijkspel.

➑️ Voor OWIOS 2 geldt nog steeds dat de ploeg bij winst voor het eerst sinds jaren (en dan ook echt in lengte van jaren) 6 punten in de eerste twee wedstrijden van de competitie pakt.

πŸ•œ 12.15 uur
πŸ“ Sportpark Mheenzicht

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd