Nieuws

OWIOS speelt zaterdag de uitwedstrijd tegen Batavia ’90 uit Lelystad op sportpark De Doggersbank. De wedstrijd begint om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter S. Smit.

 

Voor de eerste keer zullen beide ploegen elkaar ontmoeten in competitieverband. Zowel OWIOS als Batavia ’90 zijn de competitie goed begonnen en hebben nog de volle buit te pakken. Van Batavia ’90 was dat verwacht. De verwachting is dat Batavia ’90 bovenin zal meedraaien en één van de kampioenskandidaten zal zijn. Kijkend naar de afgelopen jaren zal OWIOS gaan voor handhaving en zijn de eerste overwinningen een mooie start van de competitie.

 

In de eerste wedstrijd won Batavia ’90 afgetekend met 4-1 van OVC ’85. Deze stand was met de rust al bereikt. Vorige week werd de wedstrijd tegen Renswoude net gewonnen met 2-1. Batavia ’90 was de betere ploeg en voor Renswoude was het tegenhouden. Na een uur spelen kwam Batavia ’90 op voorsprong, maar een kwartier later kwam Renswoude toch langszij door een strafschop. In blessuretijd stelde Batavia ’90 de zege veilig en won met 2-1.

 

OWIOS had een heerlijke start van het nieuwe seizoen. In de eerste twee wedstrijden werden er 6 punten gepakt en alle punten waren dik verdiend. In Westervoort won OWIOS met 2-0 van AVW ’66. OWIOS had al veel eerder de zege veilig kunnen stellen, maar het duurde tot een kwartier voor tijd dat het beslissende tweede doelpunt viel. Tegen Lunteren was OWIOS de bovenliggende partij en won met 2-1. Pas in de 2e helft kon het verschil in doelpunten uitgedrukt worden. Na de 2-0 was OWIOS even niet bij de les en binnen de minuut maakte Lunteren weer de aansluitingstreffer. Verder dan dat liet OWIOS het niet gebeuren.

 

Beide ploegen zullen de ongeslagen status nog willen vasthouden. Batavia ’90 zal in het spoor willen blijven van de andere kampioenskandidaten. OWIOS zal nog even willen blijven genieten van de ongeslagen status. Eveneens kan OWIOS even kijken waar ze staan in deze competitie. Beide ploegen zullen voor de winst gaan in hopelijk een mooie wedstrijd.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd