Nieuws
De bal rolt inmiddels weer maar voor de OWIOS-sponsoren was het alweer een tijdje geleden dat men elkaar ontmoet heeft en dus was er op donderdagavond 23 september bij één van de sponsoren, Kokki's Zuiderzeecafé aan de Zuiderzeestraatweg 143 in Oldebroek, de 1e sponsoravond van het seizoen.
 
Aan het begin van de avond kwamen zo’n 20 ondernemers naar het vernieuwde Kokki’s Zuiderzeecafé en na een korte inleiding door Alex Jonker, bestuurslid sponsorzaken, was er een kennismaking met de nieuwe trainer van OWIOS 1: Bülent Akar. Hij vertelde meer over zichzelf, zijn voetbal- en trainersloopbaan en hoe zijn eerste maanden waren bij de v.v. OWIOS en zijn mogelijkheden met de 1e selectie.
 
 
Daarna konden de sponsoren elkaar weer ontmoeten onder het genot van een patatje, hapje en een drankje, om ouderwets bij te praten en te netwerken. Alle sponsoren konden dit enorm waarderen. Na afloop bedankte de sponsorcommissie iedereen voor zijn komst en Gerjan van ’t Hul, eigenaar van Kokki’s Zuiderzeecafé, voor zijn gastheerschap en perfecte eten! En kreeg iedereen van Gerjan een eigen Oldebroeks gebrouwen bier “De Schutten” mee naar huis. “Wij waren erg blij dat wij sinds lange tijd weer een avond voor onze sponsoren konden organiseren”, stelt Alex Jonker. “Daarbij proberen we een groep te creëren, waarin sponsoren elkaar zaken gunnen. Dat blijkt goed te werken. Op deze manier bieden wij sponsoren de mogelijkheid na hun werkdag in informele sfeer zaken met elkaar te doen”.
 
Dit was de eerste keer van het seizoen dat de sponsorcommissie een activiteit voor haar sponsoren organiseert en met succes. Doorgaans biedt de club haar sponsoren activiteiten aan rond de wedstrijd van het 1e elftal. Het doel van deze bijeenkomst is, naast het actuele thema het nuttigen van een heerlijk diner, te netwerken en de goede sfeer in stand te houden. “Want de voetbalvereniging OWIOS leeft en heeft een groot bereik met kansen voor onze sponsoren en gezien de toenemende opkomst is er behoefte aan dit soort sessies en blijven we dit voortzetten”, volgens Alex Jonker. Rond de gemeentederby OWIOS – VSCO op zaterdag 20 november zal de sponsorcommissie van OWIOS weer wat leuks organiseren.
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd