Nieuws
Het Rabo Clubsupport is weer van start. Ook OWIOS doet weer mee! De opbrengst van deze actie gebruiken we voor de verbouw/nieuwbouw van onze clubhuis. 
 
Rabo Clubsupport
Onze jeugdhoofsponsor Rabobank biedt de mogelijkheid om extra’s euro’s voor onze vereniging bij elkaar te sparen. Elk lid van de Rabobank heeft ook dit jaar het recht om zijn of haar stem uit te brengen op een vereniging naar keuze. U stem is dus geld waard. 
 
Hoe werkt het?
Vanaf 4 oktober kunt u stemmen op OWIOS. Stemmen doet u online via de Rabobank app op uw smartphone of Rabobank mobiel bankieren op uw PC, laptop of tablet. Lukt dit niet dan kunt u hiervoor bellen met de Rabobank op 0341-466600. U kunt temmen tot 25 oktober.
 
Dit jaar geen inlogcode
Dit jaar stemt u in tegenstelling tot andere jaren zonder inlogcode. U gaat dus stemmen via de Rabobank app of door in te loggen in Rabobank mobiel bankeren door in het loggen en de stappen te volgen. Alleen mensen die nog geen internetbankieren hebben ontvangen nog een brief met een code om te stemmen.
 
U kunt niet stemmen?
U bent wel klant bij de Rabobank, 17 jaar en ouder? Dan moet u snel lid worden van de Rabobank. Dit kan direct en kost u niets. U kunt dan voortaan stemmen bij Rabo ClubSupport.
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd