Nieuws

OWIOS speelt zaterdag haar tweede bekerwedstrijd op het eigen sportpark Bovenmolen tegen WSV uit Apeldoorn. De wedstrijd zal beginnen om 17.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter T. Yildiz.

Vorige week zaterdag was het weer een ouderwetse voetbaldag met allemaal wedstijden en begon tevens het bekertoernooi. OWIOS is in de beker ingedeeld in een poule met Schalkhaar, Hierden en WSV. WSV is voor OWIOS een onbekende tegenstander.

 

Het nieuwe seizoen begon vorige week goed voor OWIOS onder leiding van de nieuwe trainer Bülent Akar. In de eerste bekerwedstrijd werd Schalkhaar verslagen met 1-0. Een terechte overwinning en OWIOS speelde veel beter dan de week ervoor tegen sv ’t Harde. OWIOS verzuimde om de wedstrijd al eerder in het slot te gooien en kreeg daarvoor bijna de deksel op haar neus. Vanaf de penaltystip zette Bennie Veldhoen OWIOS in de 2e helft verdiend op voorsprong. Vlak voor einde pakte keeper Herold Ponstein een strafschop en hield OWIOS op voorsprong. In blessuretijd werd om onbegrijpelijke reden de 2-0 van Iwan Eleveld afgekeurd. In de eindstand kwam geen verandering meer.

 

WSV is een onbekende tegenstander voor OWIOS en voetbalt het komende seizoen voor het 5e jaar in de 2e klasse zondag. WSV staat voor het 5e jaar op rij onder leiding van Jordy Vakkert. Vorige week speelde WSV knap met 0-0 gelijk tegen 1e klasser vv Hierden in de eerste bekerwedstrijd. In de Apeldoorn Cup werd WSV 2e. In de finale werd er na strafschoppen verloren van Groen-Wit ’62. In de voorbereiding oefende WSV nog tegen buurman WHC en verloor met 5-1.

 

Hopelijk wordt het weer een interessante wedstrijd voor beide partijen. Met een overwinning doet OWIOS een reuzenstap richting de volgende ronde, maar WSV zal er alles aan doen om boven OWIOS te eindigen. Houdt ondanks dat we weer mogen voetballen rekening met de corona-maatregelen.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd