Nieuws
De Groentjes van OWIOS gaan op zaterdag 18 september weer van start. De Groentjes is voor jongens en meisjes van 4, 5, 6 jaar die graag willen voetballen. Voor deze leeftijden is het een uitstekende gelegenheid om vrijblijvend en gratis kennis te maken met de voetbalsport, men hoeft geen lid te zijn. Ook is het nog niet nodig om voetbalkleren en voetbalschoenen te hebben. 
 
Ben je al 7 jaar en je weet nog niet of je echt wilt gaan voetballen, dan mag je best een paar keer meedoen. Ook als je al ouder bent, is het ook mogelijk om vrijblijvend een aantal keren mee te trainen met een pupillengroep, die al wedstrijden spelen op zaterdag!  
Is het jou allemaal nog te spannend of durf je nog niet zo goed, kom dan eerst gewoon een keer kijken, of neem ook je vriend(in) mee. 
 
Waar: Sportpark OWIOS 
Wanneer: Op zaterdagmorgen
Hoe laat: Aanvang 9:45 tot 10.45 uur 
Aanmelden: Kom op zaterdagmorgen, naar het sportpark toe en meld je bij trainer op het veld of bij het jeugdsecretariaat. (nabij het terras) 
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dick Kroon op 06-14484845 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd