Nieuws
OWIOS organiseert uniek Oranjefestival voor 4 – 12 jarigen
 
Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert OWIOS op donderdag 15 april a.s. een uniek Oranjefestival op Sportpark Bovenmolen aan de Bovenheigraaf 19.
 
Oranjefestival
OWIOS werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.
 
Voetballen als Oranje!
De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!
 
Aanmelden
Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op OWIOS komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit OWIOS volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.                                                                                                 
Meer innformatie of vragen ?
Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met OWIOS contact opnemen. Dit kan via Hoofdjeugdopleiding Dick Kroon 06-14484845 (WhatsApp) e-mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd