Nieuws
---------------------------------------------------
Maandagavond 4 januari tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.
 
In de eerste uitzending van 2021 zal de voorzitter van voetbalvereniging OWIOS Jacko van den Bosch te horen zijn. Jacko is al vanaf zijn jongste jaren betrokken bij de club. Als zevenjarige is hij begonnen te voetballen. In 2011 nam hij de voorzitters hamer over van Eddie van Olst. Jacko begint aan zijn 10e jaar als voorzitter, in 2025 zal OWIOS 100 jaar bestaan. Wij gaan in gesprek met Jacko van den Bosch.
 
 
 
DE TIJD VAN TOEN OP KEIZERSVELD MET EVERT VAN OLST
Evert van ‘t IJssel heeft tussen kerst en nieuwjaar niet stil gezeten. Evert heeft twee oud motorcrossers opgezocht in Heerde. Adri Nijenhuis en Jaap Bredenhof die samen zeer bijzondere dingen hebben beleeft op het circuit van Keizersveld. Nijenhuis begon op 17-jarige leeftijd en was Bredenhof 15 jaar. Beiden laten heel wat namen passeren waar ze tegen moesten strijden. Nijenhuis heeft veel geleerd in die tijd wat er toe leiden dat hij een eigen zaak begon maar vond ook de ware liefde op Keizersveld. Bredenhof wil daar niet zoveel over loslaten maar wel dat hij prijzen wist te pakken. Kortom is er weer een prachtig verhaal uit de monden van beiden gekomen . Dus alle reden om er maar eens weer lekker voor te gaan zitten. 
 
 
In deze uitzending het sport heden en verleden bij LocoFM Regioradio.
 
De uitzending is ook via internet te beluisteren: www.locofm.nl/live
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd