Nieuws
Voetbalvereniging OWIOS is de voetbalclub uit Oldebroek die speelt op sportpark Bovenmolen. De club heeft een rijke historie in het zaterdagamateurvoetbal en heeft een sterke, eigen identiteit. OWIOS is opgericht op 25 september 1925. De clubkleuren zijn groen-wit. Het vlaggenschip voetbalt in de tweede klasse. 
 
Voor OWIOS zijn we voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een
 
                              HOOFDTRAINER
 
De functie
Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en deskundige hoofdtrainer die zich ervoor inzet om uit de 1e selectie maximale prestaties te halen met ‘eigen’ jongens, zowel op teamniveau als op individueel niveau. Je laat het team en de individuele spelers beter voetballen. Je werkt op een positieve manier om spelers zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken door middel van trainingen en wedstrijden. Het inspireren en stimuleren van de gehele 1e selectie om voortdurend te verbeteren is een belangrijk onderdeel van de functie. Verder ben je eindverantwoordelijk voor de wedstrijdtactiek, opstellingen en uiteindelijk ook de resultaten die je met het elftal behaalt. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor het samenstellen van de 1e selectie in overleg met de Technische Commissie. Het uitdragen van de kernwaarden van OWIOS behoort eveneens tot de functie. De trainer heeft een belangrijke rol in de doorstroming van de jeugd naar de 1e selectie. Hij heeft wekelijks een goede afstemming met de trainer van de 2e selectie. 
 
Jouw profiel 
Als trainer beschik je over een goede en heldere voetbalvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op het team en de individuele spelers. Je hebt een sterke persoonlijkheid en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Voor OWIOS ben je een goed uithangbord naar de externe partijen; respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. Verder beschik je over capaciteiten om het potentieel uit de technische staf te halen. Daarnaast kun je zowel in de groep, maar wanneer de situatie dat vraagt duidelijk boven de spelersgroep staan. Coachen is jou op het lijf geschreven. Natuurlijk, als eindverantwoordelijke voor de 1e selectie, ben je ook resultaatgericht. Je hebt het vermogen om je gedrag aan te passen indien de situatie verandert. Bij voorkeur heb je reeds ervaring in het hoofdtrainerschap bij een voetbalvereniging. Het hebben van TCI is een pré. Kortom een echt voetbaldier in de goede zin van het woord.
 
Ons aanbod
Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een jonge werkomgeving binnen een ambitieuze vereniging. Je hebt tot je beschikking een uitgebreide medische / fysio en technische staf en OWIOS beschikt over een fantastische accommodatie en faciliteiten. Dit alles gaat vergezeld met een prima salaris. 
 
Solliciteren
Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan je motivatiebrief en CV voor 6 januari 2021 naar voetbalvereniging OWIOS ter attentie van Etie Jansen (technisch manager). Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer informatie, bel met Etie Jansen op 06- 27030956.
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd