Nieuws
Vrijdag 11 december is er de jaarlijkse oliebollenactie van OWIOS in samenwerking met Bakker Jonker. Dit jaar echter niet huis-aan-huis in verband met corona. Inmiddels hebben alle leden een persoonlijke brief met intekenlijst in de brievenbus gehad met de vraag om oliebollen te verkopen. De oliebollen kosten € 8.50 per zak. In een zak zitten 10 oliebollen en je kunt kiezen of je met of zonder krenten wilt. Afgelopen jaar werd de oliebol van Jonker verkozen tot de beste bol van Nederland! 
 
Heb je geen brief ontvangen of ken je geen leden bij wie je kunt bestellen, en wilt je graag oliebollen kopen? Dan kunt u een bericht sturen naar Diana Rozeboom 06-12140895 of naar Henny Smit 06-12359802. Eventueel mag u ook een briefje in de bus doen bij Henny Smit, Ratelaar 12 in Oldebroek. 
 
De oliebollen zijn te bestellen tot 5 december. De oliebollen zijn af te halen op vrijdag 11 december tussen 15.00u en 20.00u bij de OWIOS kantine via een drive-thru. We hopen in deze vreemde en moeilijke tijd toch op een mooie opbrengst! 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd