Nieuws

OWIOS speelt zaterdag de belangrijke competitiewedstrijd tegen AVW ’66 uit Westervoort. Deze wedstrijd zal weer gespeeld worden zonder publiek! De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer S. Smit.

Beide ploegen hadden een andere start van de competitie verwacht. Na 3 wedstrijden heeft AVW ’66 1 punt behaald en OWIOS zit nog te wachten op de eerste punten. Het wordt dus al gelijk een belangrijke wedstrijd van aanhaken of voorlopig even afhaken. Kijkend naar de laatste vier ontmoetingen in Westervoort lijkt een gelijkspel een grote kans te maken. De laatste vier keer werd er gelijkgespeeld met 2 keer 0-0 en 2 keer 2-2.

 

AVW ’66 haalde in deze competitie 1 punt bij het toch verrassend presterende sv Lelystad ’67 door 2-2 gelijk te spelen. In de eerste wedstrijd verloor AVW ’66 met 2-1 van Lunteren. Vorige week was FC Horst met duidelijke cijfers de betere en won met 5-1. AVW ’66 kwam op voorsprong na een half uur, maar nog voor rust kwam FC Horst voorbij met 2-1. Vlak na rust werd de voorsprong door FC Horst vergroot en uiteindelijk aan het eind van de wedstrijd liep AVW ’66 tegen een 5-1 nederlaag op.

 

OWIOS wacht nog op haar eerste punten. In de eerste wedstrijd werd er verloren van kampioenskandidaat Unicum met 2-1. Van Renswoude verloor OWIOS met 3-1 waar OWIOS al na 10 minuten met een man minder voetbalde. Ondanks dat waren er voldoende mogelijkheden voor OWIOS. Vorige week begon OWIOS veel te apathisch aan de wedstrijd tegen Valleivogels en werd het eerste half uur op alle fronten afgetroefd. Wat uiteindelijk ook resulteerde in een 2-0 achterstand. Pas daarna knokte OWIOS zich in de wedstrijd en was het bovenliggende partij. De aansluitingstreffer kwam alleen niet op het scorebord. In blessuretijd maakte Valleivogels aan alle illusies een einde en werd het 3-0. Een nederlaag die OWIOS geheel aan zichzelf te danken had.

 

Zowel OWIOS als AVW ’66 hebben de punten hard nodig voor de aansluiting met de middenmoot. Om punten te pakken zal OWIOS vanaf het begin volledig bij de les moeten zijn, want op halve kracht zal er geen punten gepakt worden. Met de inzet uit de 2e helft van vorige week kan OWIOS de punten meenemen naar Oldebroek.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd