Nieuws

In een onwezenlijk decor zonder toeschouwers verloor OWIOS van Valleivogels met 3-0. In het eerste half uur gaf OWIOS totaal niet thuis en werd het op alle fronten afgetroefd door Valleivogels. In de 2e helft werden de bakens verzet, maar was de schade niet meer te repareren.

 

Laten we het houden op het feit dat OWIOS haar hondstrouwe aanhang miste in de wedstrijd tegen de Valleivogels. In het eerste half uur werd OWIOS op alle fronten overlopen en afgetroefd door een veel feller Valleivogels. Al in de tweede minuut gleden er 3 spelers van Valleivogels na een vrije trap en OWIOS stond erbij en keek erna. Nadat Valleivogels ook nog de lat had geraakt, duurde het toch nog tot de 27e minuut dat Valleivogels het verschil op het scorebord zetten. Met een wonderschone stift vanaf 35 meter verschalkte Erikvan Eem keeper Jacco van Olst. Na een half uur kwam OWIOS wat meer in de wedstrijd. Eerst was het Erik van Haagen die op de achterlijn geen medespeler kon vinden en vervolgens werd een schot/voorzet van David Maat net gemist door Mike Bastiaan. Enkele minuten later werd de score verdubbeld. De snelle Jorino Kleijn kruiste in het 16-meter gebied voorlangs bij Joey Mensink en scheidsrechter Adams floot terecht voor een strafschop. Rémon Liefting had met dit buitenkansje totaal geen probleem en zette 0-2 op het scorebord. In blessuretijd had Mike Bastiaan de aansluitingstreffer op de schoen, maar hij schoot van dichtbij de bal op de lat.

 

In de 2e helft een totaal ander OWIOS, die de mouwen opstroopte en knokte voor elke meter. Met twee verse wissels en captain Veldhoen naar voren gedirigeerd werden de duimschroeven aangedraaid. Valleivogels kwam niet meer in de buurt van keeper Jacco van Olst. Vlak na rust was het eerst Cornell Balk die keeper Van der Wekken aan het werk zette. Na 10 minuten leek de aansluitingstreffer een feit. Scheidsrechter Adams floot gedecideerd voor een strafschop wegens hands in het 16-metergebied. Maar even later draaide hij zijn beslissing terug en gaf een stuiterbal aan de keeper. Door de snelle spelhervatting van de keeper moest de verdediging van OWIOS snel ingrijpen om erger te voorkomen. OWIOS had veel de bal en was op de helft van Valleivogels, maar kwam niet tot uit gespeelde kansen. Het bleef bij een kopbal en enkele schoten die net over of naast gingen. In de 90e minuut was het nog Hamelink die keeper Van de Wekken liet strekken, maar meer dan een corner leverde het niet op. Ver in blessuretijd was er nog een uitbraak van Valleivogels en voor Jorino Kleijn was het een koud kunstje om de bal in een leeg doel te tikken. Hierna floot scheidsrechter Adams gelijk af voor de wedstrijd.

 

Resumé: tegen geen enkele ploeg kan OWIOS met de handrem erop spelen en zal om überhaupt resultaat te halen tegen elke ploeg volle bak moeten spelen. Komende week speelt OWIOS de uitwedstrijd tegen AVW ’66. OWIOS zal punten moeten pakken om niet gelijk de aansluiting met de middenmoot te verliezen.

 

Opstelling: Van Olst, De Boer, Mensink, Veldhoen©, Hamelink, Maat , Bastiaan, Van ’t Hul (46. Balk), Van Haagen, Stouwdam (75. Van ’t Oever), Uitslag (46. Jonker)

 

Scoreverloop:

’27 – 0-1 Erik van Eem

’34 – 0-2 Rémon Liefing

’90 – 0-3 Jorino Kleijn

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd