Nieuws

OWIOS speelt zaterdag de competitiewedstrijd tegen Valleivogels. Deze wedstrijd zal gespeeld worden zonder publiek. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer L. Adams.

Eindelijk was de competitie weer begonnen en konden de zaterdagen weer als vanouds ingevuld worden. Afgelopen maandag kondigde het kabinet echter weer nieuwe maatregelen aan om het coronavirus te bestrijden. Dat betekent dat er bij amateurwedstrijden geen publiek aanwezig mag zijn en dat de kantine gesloten is. Via verschillende media (radio, twitter, Youtube OWIOS TV) zal de wedstrijd gevolgd kunnen worden.

 

Drie keer eerder speelden OWIOS en Valleivogels tegen elkaar op sportpark Bovenmolen in de seizoenen 2016 tm 2019. De stand is in evenwicht, want beide teams wonnen een keer en er werd een keer gelijk gespeeld. De laatste wedstrijd in het seizoen 2018-2019 won OWIOS met 4-0 en grote man was Cornell Balk.

 

Valleivogels won de eerste wedstrijd van het seizoen met 3-1 in de derby tegen Renswoude. Grote man bij Valleivogels was de snelle Jorino Kleijn (ex-Renswoude). Vorige week speelde Valleivogels tegen Unicum en verloor kansloos van deze kampioenskandidaat met 3-0. Al na 23 minuten was deze stand bereikt en in het restant kon Valleivogels de schade beperkt houden.

 

OWIOS bewees zichzelf vorige week een slechte dienst door met 3-1 te verliezen van Renswoude. Reeds na tien minuten speelde OWIOS met een mannetje minder door een rode kaart. Toch was het OWIOS dat vlak voor rust verdiend op voorsprong kwam. Maar in blessuretijd kwam Renswoude met mazzel weer terug. Vlak na rust werd een voorzet van Renswoude aangeraakt door een verdediger van OWIOS en zeilde de bal in het doel en dit was achteraf de beslissing. In de eerste wedstrijd speelde OWIOS tegen kampioenskandidaat Unicum. OWIOS verloor met 2-1. Hierdoor wacht OWIOS nog op de eerste overwinning.

 

OWIOS zal nu de punten willen pakken en de aansluiting willen houden met de middenmoot. Op basis van de laatste wedstrijden kan OWIOS daar voldoende vertrouwen uithalen. Valleivogels zal echter meer afstand willen nemen van de onderste plaatsen. Het zal dan weer een spannende wedstrijd worden. Maar dit keer helaas zonder publiek.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd